FOTO Un botoșănean și-a ieșit din minți când barmanul l-a anunțat că închide localul și nu îi mai dă de băut. Au fost chemați jandarmii

Un botoșănean pus pe scandal a distrus un bar din Săveni după ce barmanul l-a anunțat, vineri seară, că închide localul și nu îi mai poate da de băut. Nemulțumit de intenția barmanului de a închide localul din comuna Știubieni, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a devenit brusc agitat și a făcut scandal, distrugând mai multe bunuri care i-au ieșit în cale.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Săveni i-a întocmit unui bărbat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.
Scandalagiul s-a ales și cu o amendă de 200 de lei pentru refuzul de a părăsi barul la solicitarea personalului de serviciu și pentru scandalul făcut, iar actele procedurale întocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, în vederea competentei soluționări.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *