A ajuns după gratii! Botoșăneanul care a lovit cu pumnul în față un bărbat și l-a lăsat fără bani, după care a dispărut cu o mașină, a fost arestat preventiv

botosani, stiri, arestat, politieBărbatul de 51 de ani care a lovit cu pumnul în față un bărbat și l-a lăsat fără bani, după care a dispărut cu o mașină, a fost arestat preventiv. Judecătoria Botoșani a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Eduard Feraru, un bărbat din Ștefănești care este acuzat de tâlhărie calificată.

Joi, botoșăneanul a coborât dintr-o mașină,  a lovit cu pumnul în față un bărbat de 64 de ani care se afla pe marginea drumului județean DJ 297, furându-i acestuia suma de 671 de lei. Ulterior, agresorul a urcat în aceeași mașină din care coborâse și a dispărut.

Peste o oră, acesta a fost prins la Santa Mare.

„În urma activităților informativ-operative desfășurate, după aproximativ o oră, polițiștii au depistat pe raza localității Santa Mare un vehicul ale cărui caracteristici corespundeau celor descrise de victimă, în care se aflau doi bărbați de 29, respectiv 51 de ani. Cu ocazia cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat au rezultat indicii temeinice că bărbatul de 51 de ani este cel care a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată, ulterior deposedând-o de suma de 671 de lei”, susțin polițiștii.

Reținut de Poliție, Feraru a fost dus în fața instanței, unde a fost luată măsura preventivă de arest. 

Solutia pe scurt a Judecătoriei Botoșani: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul 685/P/2019. În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului FERARU EDUARD (fost CIUBOTARU), cu antecedente penale, divorţat, studii 8 clase, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prev. şi ped. de art. 233 din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin 1 din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, de la 7 februarie 2020 şi până la 7 martie 2020, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul pentru avocat din oficiu Ghercă Cristina, se va avansa Baroului de Avocaţi Botoşani din fondurile Ministerului de Justiţie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 7 februarie 2020, ora 13:23

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com