Accident la Botoșani. O mașină a intrat în zidul unei clădiri. Polițiștii au fost anunțați prin 112 că șoferul vrea să părăsească locul faptei

foto generic

În noaptea de  6 spre 7 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe strada Independenţei din oraşul Săveni s-a produs un accident rutier, iar conducătorul autoturismului încearcă să părăsească locul faptei.

Echipajul  care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că un bărbat de 33 de ani din oraşul Săveni, în timp ce conducea autoturismul pe strada Independenţei din aceeaşi localitate, pe fondul unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns  pe trotuar, împrejurare în care a intrat în coliziune cu zidul unei clădiri.

 În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferului i-a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *