Incredibil! Botoșănean bătut și jefuit la marginea unui drum din județ. Atacatorul a fugit cu o mașină

politie la Botosani- 112Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, au fost sesizați joi de un bărbat de 64 de ani din comuna Blândești cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

 Acesta a declarat că  în timp ce se afla pe marginea drumului județean DJ 297 a fost lovit cu pumnul în zona feței de către un bărbat pe care nu îl cunoaște, și i-a fost sustrasă suma de 671 de lei, ulterior  autorul părăsind locul faptei cu un autoturism.

În urma activităților informativ-operative desfășurate, după aproximativ o oră, polițiștii au depistat pe raza localității Santa Mare un vehicul ale cărui caracteristici corespundeau celor descrise de victimă, în care se aflau doi bărbați de 29, respectiv 51 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat au rezultat indicii temeinice că bărbatul de 51 de ani este cel care a lovit cu pumnul în zona feţei persoana vătămată, ulterior deposedând-o de suma de 671 de lei.

Pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

          Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, fiind întocmit un  dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *