FOTO Accident grav! Două persoane au murit după ciocnirea dintre un microbuz și un autoturism

Un accident grav a avut loc vineri dimineață la intrarea în localitatea Marpod, la Sibiu. Un autoturism s-a izbit de un microbuz. Două persoane au murit, iar alta este rănită, scrie Ora de Sibiu.

„Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus. Din păcate, două persoane au decedat și o a treia este rănită, toate din autoturism. Microbuzul este de transport persoane însă nu sunt victime. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SAJ. Din păcate, pentru doi bărbați aflați în autoturism nu s-a mai putut face nimic. „Două persoane sunt decedate, este vorba despre doi bărbați de 45 ani, respectiv 56 ani, iar șoferul de 31 ani este rănit și primește îngrijiri medicale”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Totodată, o femeie de 45 de ani, soția unuia dintre bărbații decedați, primește îngrijiri medicale la fața locului, deoarece prezintă un atac de panică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *