Olimpiu Moruțan, despre mașina de 100.000 de euro: Mi-am luat o maşina, nu am dat în cap la nimeni

Foto: Digisport

Olimpiu Moruţan a lăsat în spate vorbele patronului Gigi Becali, cel care declarase despre tânărul fotbalist, zilele trecute, că şi-a cumpărat o „maşină de peşte (n.r. – proxenet)”, cotată la 100.000 de euro, la o vârstă în care nu a demonstrat nimic în fotbal. A fost titular în victoria cu FC Voluntari, scor 2-1 (2-1), şi a oferit o pasă de gol pentru Florinel Coman, la golul decisiv.

Ajuns la 20 de ani, Olimpiu Moruţan a făcut lumină în cazul maşinii de 100.000 de euro, lăsând de înţeles că s-a exagerat foarte mult pe acest subiect. Patronul Gigi Becali a fost cel care a aprins fitilul, însă tot el i-a demonstrat că nu şi-a pierdut încrederea în calităţile jucătorului şi l-a impus titular în garnitura lui Bogdan Argeş Vintilă. Chiar dacă n-a avut un joc extrem de solid, Olimpiu Moruţan a pasat decisiv la golul doi, marcat de Florinel Coman, în minutul 43.

Sunt foarte fericit că echipa a câştigat, am făcut şi eu un cadou, adică o pasă de gol, şi ne bucurăm că am câştigat.  Sincer, am fost puţin supărat, dar m-am concentrat asupra antrenamentelor. Mi-am făcut treaba foarte bine şi astăzi pe teren aţi văzut rezultatul. Maşina nu a fost 100.000 de euro, impresarul meu s-a ocupat. Să ştiţi că nu dorm în maşină, am şi eu o casă… şi vreau să îmi mai cumpăr ceva. Nu îmi plac scandalurile, nu vreau să fiu pe prima pagină în ziare, vreau să arăt ce pot şi să ajung cât mai departe ca fotbalist. Trebuie să demonstrez pe teren şi laudele o să vină. Anul acesta am început prost primul meci, dar uşor, uşor o să ne revenim şi o să ne fie bine„, a declarat Olimpiu Moruţan, după meciul cu FC Voluntari.

FCSB a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în deplasare, într-o partidă restantă din etapa a 18-a, şi a urcat pe poziţia a doua, cu 42 de puncte, la cinci în spatele liderului CFR Cluj şi două mai multe decât U Craiova şi Astra Giurgiu.

„(Crezi că se poate lua campionatul?) Dacă nu crezi, înseamnă că nu are rost să mai intri pe teren. Eu cred până în ultima etapă…. aţi văzut şi terenul din Gruia cum a fost, nu am putut să punem mingea jos, am jucat doar pe sus şi am intrat în jocul lor. Vedem la Bucureşti. (De la cine ai primit cele mai multe mesaje de încurajare?) Nu cred că a fost ceva ieşit din comun, mi-am luat o maşina, nu am dat în cap la nimeni. Cele mai multe mesaje le-am primit de la familie”, a completat Moruţan.

Sursa: Telekom sport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *