Valeriu Iftime, critici către Olimpiu Moruțan: „Ce pretenții să ai de la el? N-a citit nici Baltagul, să mai zic ceva de Dostoievski?”

Foto: Digisport

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a sărit la gâtul lui Gigi Becali după ce patronul roș-albaștrilor l-a umilit public pe Olimpiu Moruțan. Totuși, Iftime n-a ezitat să-l taxeze pe fostul său fotbalist, după ce acesta și-a cumpărat o mașină de 100.000 euro. 

Până la urmă, el și-a ales singur acest drum, nimeni nu l-a obligat să se ducă acolo. OK, are 20 de ani, e greu pentru el, are nevoie de susținere, dar el e responsabil pentru tot ce face în viața aceasta. Și-a luat mașină de 100.000 euro, e o năpastă mare pe capul său această mașină, dar ce pretenții să ai și de la Moruțan? El n-a citit nici Baltagul, ce să mai zic de ceva de Dostoievski?”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„Toate aceste declarații sunt niște becalisme. Eu chiar sper că el le spune la cald, la nervi și că, de fapt, nu are o inimă rea. E o refulare a lui, dar e chiar condamnabil ce face. Total condamnabil. E patronul acestor fotbaliști și el ce face practic? Ia un topor și le dă în cap cât poate de tare, le face o rană care nu știu dacă se va putea închide mai devreme de două-trei luni” – Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

„Moruţan să mai stea o tură! La revedere cu el din echipă, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră! Măi Moruţane, aveam mare încredere în tine şi mai am încă, dar mai aşteaptă puţin, du-te şi te plimbă cu maşina aia de 100.000, că o să stai pe bancă, rezervă. Ca să-l învăţ minte” – Gigi Becali, patron FCSB

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *