Opt mașini parcate pe domeniul public din Botoșani, blocate de polițiștii locali. Acțiunea a avut loc pe timpul nopții

În cursul nopţii de 4 februarie, în intervalul 03.00 – 06.00 Serviciul Circulaţia pe Drumurile Publice, din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, a acţionat pentru depistarea, sancţionarea şi descurajarea conducătorilor auto, care parchează pe timpul nopţii, în alte locuri decât cele special amenajate.

Acţiunea s-a finalizat cu blocarea unui număr de opt autovehicule, pe străzile Calea Națională, Bd. George Enescu, str. Primăverii și Bd. Mihai Eminescu.

Conducătorii auto au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile HCL
292/2017, respectiv șase cu amenda în valoare totală de 600 lei, iar 2 cu avertisment.
De asemenea în cursul zilei de 5 februarie,  în intervalul orar 06.00 – 11.00,
polițiștii locali au acționat pentru descurajarea și sancționarea conducătorilor auto care opresc pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în alte locuri decât cele autorizate, precum și a celor care pătrund pe un segment de stradă cu accesul interzis autovehiculelor având masa maximă admisă mai mare de 3,5 tone, fără a deține autorizație de Liberă Trecere eliberată de municipiul Botoșani.
În acest sens au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, din care 5 cu
amendă în valoare de 800 lei și 3 cu avertisment scris.
Acţiunile vor continua în următoarele zile, până la intrarea în legalitate.

One thought on “Opt mașini parcate pe domeniul public din Botoșani, blocate de polițiștii locali. Acțiunea a avut loc pe timpul nopții

  1. trebuie mai des dom primar astia cu salarii de 7-8.000 dorm noaptea ca iresponsabilii , rusine strazile sunt in haos parcate pe locurile de trecere pietonale, dormiti pe salarii immense… dom primar … te-am ales sa faci treaba nu sa dormi langa ei…un politai tre sa fie treaz in slujba la comunitate ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *