Trupul șoferului de camion, care a murit în accidentul de Belgia, a fost repatriat. Anunțul făcut de soția acestuia

Trupul neînsuflețit al lui Florin Corsei, botoșăneanul care a murit într-un accident rutier în Belgia, a fost repatriat. Soția acestuia a anunțat că acesta va fi depus la Biserica Vovidenia, în cursul zilei de miercuri, iar cei care vor să îl conducă pe ultimul drum o pot face sâmbătă, când va fi înmormântat.

„Trupul neinsufletit al lui Florin Corsei va fi depus miercuri la Biserica Vovidenia, Paraclisul Sf. Efrem cel Nou. Slujba de inmormantare va avea loc sambata 8.02.2020, ora 12:30!”, a anunțat soția acestuia.

Vă reamintim că un bărbat de 32 de ani a murit într-un accident rutier care a avut loc, vineri după-amiază, pe autostrada E17 din provincia De Pinte, Belgia.

Două camioane s-au izbit violent, iar botoșăneanul Florin Corsei a murit. Potrivit presei belgiene, Florin a reparat o pană și a coborât din nou din camion pentru a mai verifica o dată reparația făcută. În acel moment, un camion s-a izbit în tir-ul lângă care se afla botoșăneanul. Florin a fost dus la spital, dar din păcate nu a supraviețuit.

Șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Harelbeke, nu era băut. El a rămas fără permis, iar procurorii au demarat o anchetă în acest caz.

Tragedie! Un șofer de camion din Botoșani a murit într-un accident în Belgia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *