Comunicat PNL: Parlamentarii PSD transformă scena politică în mahala

Asistăm zilnic la mascarada la care reprezentanții PSD apelează în lipsa unei agende publice pe care ar trebui să o prezinte cetățenilor prin natura funcțiilor pe care le dețin. Parlamentarii PSD transformă scena politică în mahala. Pentru ei, important este să facă multă gălăgie, să distragă atenția publică și să ducă bunul simț și comportamentul rațional în derizoriu.

Este halucinant cum, fără a avea o măsură a cuvintelor, aruncă acuzații nefondate și minciuni propagandiste. Este dovada clară a disperării în pragul celui mai important an electoral. În cel mai josnic mod aleg să manipuleze cetățenii în continuare.

Domnilor parlamentari PSD, răspundeți măcar o dată franc: când ați dorit binele botoșănenilor? Despre caracterul unor oameni care se comportă în felul acesta nu mai e mare lucru de zis – ori nu-i duce mintea, ori sunt de-a dreptul diabolici. Dacă românii nu-i mai vor, ei se răzbună, aruncând în aer stabilitatea economico-financiară a întregii țări, pe principiul – după noi, potopul. Acum sunt cu totul înspăimântați că vor pierde alegerile și atunci singura armă pe care o mai au la îndemână este dezinformarea. 

Este știut faptul că anul trecut, fără guvern și fără majoritate în Parlament, PNL a reușit dublarea alocațiilor pentru copii cu toate că PSD s-a opus vehement. Numai dintr-o eroare a câtorva dintre parlamentarii PSD s-a reușit trecerea proiectului de lege. La mai puțin de un an de când am făcut deja o dublare,  dați-ne voie să ne îndoim de buna credință a celor din PSD. Se spune că drumul către iad e pavat cu intenții bune. Pentru ei scopul în sine nu e ajutorarea familiilor cu copii minori, ci trântirea României în gard, pentru ca guvernarea actuală să fie obligată la un eșec.  Din fericire, planul lor va fi un eșec.

Nu se pune problema că senatorul Costel Șoptică sau colegii lui liberali să nu vrea să mărească alocațiile copiilor. Să fie clar – sunt de acord și cu triplarea alocațiilor, cu câteva condiții însă:

  • să avem bani;
  • alocațiile să ajungă la copii, nu pe caietele de la bodegi;
  • banii respectivi să nu aibă efectul pervers de a încuraja și mai mult nemunca;
  • sumele necesare să nu fie o povară și mai mare pe umerii celor care muncesc și produc ceva în țara asta;
  • banii să provină din reducerea beneficiilor pe care le au, direct sau indirect, partidele și politicienii de pe seama bugetului statului român.

O dată cu preluarea Guvernării, PNL a fost nevoit să repare toate dezastrele lăsate în urmă de PSD, iar acest lucru a dus la o soluționare etapizată a nevoilor cetățenilor. De aceea, suntem convinși că cetățenii de bună-credință înțeleg modul în care PNL a structurat bugetul de stat și a prioritizat cheltuielile și investițiile.

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani, prin președinte, senator Costel Șoptică

2 thoughts on “Comunicat PNL: Parlamentarii PSD transformă scena politică în mahala

  1. Măi Șoptică, măi băiete, de ce nu vrei tu să răsfoiești presa locală și să-ți recitești trăsnăile pe care le spuneai când erai în opoziție. Nimic nou sub Soare, ceea ce ai făcut mătăluță timp de 3 ani în actualul mandat – că în rest n-am văzut absolut nimic – tot așa acționează și pesediștii în prezent. De ce? Pentru că principalul scop pe care-l aveți este să vă distrugeți reciproc.
    De aici vin și toate însăilările fără cap și fără coadă atât de la pesediști, cât mai ales de la peneliști. Doar cu ,,fantastice” comunicate de presă acest județ va suferi de acum și până-n veac. Las-o baltă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *