VIDEO Scandal la Flămânzi după o intervenție a polițiștilor la o ceartă în familie. Un tânăr a fost sancționat

O intervenție a polițiștilor botoșăneni la o ceartă în familie, la Flămânzi, s-a lăsat cu un scandal în toată regula. Totul s-a petrecut în luna decembrie a anului trecut, dar imaginile cu scandalul au apărut abia acum pe rețelele de socializare, după ce chiar cel care a filmat totul s-a ales cu dosar penal și amendă pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice. 

Cum s-a petrecut totul

O femeie din Flămânzi, mama unui copil de trei ani, a cerut ajutorul polițiștilor pe motiv că concubinul său este agresiv. Oamenii legii au intervenit, au luat-o pe femeie și au dus-o la mama sa.

În momentul în care polițiștii au ajuns acolo, un cunoscut al celor doi s-a apucat să îi filmeze pe oamenii legii acuzându-i de abuz pentru că au luat fetița cu mama ei. 

„Domul agent […] intervine la o cearta in familie și reușește sa plece cu un copil de 3 ani și cu o presupusă mamă el vine și bate oameni (tatăl legal) și fiindcă a fost filmat de către mine Iustin Cojocaru, mi-a făcut dosar penal plus amenda de 2 300 lei”, s-a plâns bărbatul.

Numai că, potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, tânărul nu a fost amendat pentru că îi filma pe polițiști, ci pentru că a provocat scandal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *