Primăria Botoșani a concesionat pentru 6 ani serviciul de transport cu microbuze. Ce firmă va face transport în regim maxi-taxi!

Societatea comercială Microbuzul SR, patronată de omul de afaceri Dumitru Balan, va efectua curse în regim de maxi – taxi în municipiul Botoșani pentru următorii șase ani.

Primăria Botoșani a organizat, recent, procedura de achiziție publică pentru „delegare de gestiune prin licitaţie deschisa a transportului public local de persoane prin curse regulate efectuat cu autobuze/microbuze”

La licitație s-a înscris doar firma lui Dumitru Balan, ea devenind, de altfel, și câștigătoare, lucru care nu reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere relațiile bune pe care omul de afaceri le are cu șefii Primăriei.

Microbuzul SRL a avut, în 2018, o cifră de afaceri de 4,4 milioane de lei, iar în 2019 aceasta va fi majorată, cel mai probabil, la 4,6- 4,7 milioane de lei.

Firma lui Balan are 70 de microbuze cu care asigură transportul public de persoane în regim de maxi-taxi pe principalele trasee din Botoșani.

3 thoughts on “Primăria Botoșani a concesionat pentru 6 ani serviciul de transport cu microbuze. Ce firmă va face transport în regim maxi-taxi!

  1. La acasta pomana ati cerut ca 30 % sa fie electrice ? sau tot cu acele vechituri sicrie pe roti mizerabile cu scaune jegoase , de asta sa bagat in politica proprietarul acestor microbuze vechi , vechi ,va bateti joc de noi domnule primar. dumeata si alesii nu mergeti cu aceste vecgituri averi cumparate din bani publici masini de lux ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *