VIDEO Un șofer de camion din Botoșani s-a apucat de vlogging. Vrea să îi calce pe urme lui Dorian Popa

Un șofer de camion din Botoșani s-a apucat de vlogging. Nicolae Dudău are 27 de ani și lucrează pe tir de câțiva ani. Prin meseria pe care o practică de cinci ani, botoșăneanul reușește să vadă locuri din întreaga Europă așa că s-a gândit să împărtășească din experiențele sale și cu prietenii virtuali. 

Nicu, cum îi spun prietenii, a absolvit Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”. A lucrat ca ospătar, curier și a ales meseria de șofer în urmă cu câțiva ani. Câștigă bani frumoși și se plimbă în locuri pe care în mod normal poate nu ar avea posibilitatea să le viziteze.

Deși este abia la început în vlogging și recunoaște că are mult de lucrat, Nicu face totul din pură pasiune așa că nu și-a impus anumite targete.

Ce m-a făcut pe mine să mă apuc de vlogging?De aproximativ un an de zile îl urmăresc pe Dorian Popa, unul dintre preferații mei de pe Youtube din România, care în fiecare dimineață reușește să îmi dea o stare mai bună și să mă înveselească, așa că prin vlogurile mele voi încerca și eu să vă dau o stare mai bună și să râdeți și să vă distrați alături de mine”, spune tânărul botoșănean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *