VIDEO Strigăt disperat! Femeia rănită în accidentul cumplit de la Carrefour are nevoie de ajutor. Riscă să rămână pe viață în scaunul cu rotile

Femeia de 29 de ani, care a fost rănită în luna decembrie a anului trecut, într-un cumplit accident care a avut loc pe Sucevei, în zona Carrefour, are nevoie de ajutor.

Autoturismul Porsche circula dinspre Calea Națională  către Pacea, pe calea de rulare a tramvaiului. El nu a fost observat de șoferul mașinii Audi, care ieșea de la Carrefour, și s-au ciocnit.

Șoferul de pe  Porsche pierde controlul volanului și ajunge pe trotuar, unde lovește o femeie de 29 de ani și un copil de 5 ani. A treia victimă este o fată din Audi, care a suferit un atac de panică.

Femeia de 29 de ani este însărcinată în șase luni și urmează să aibă un băiețel.

Doamna din fotografie si băiețelul din stanga, sunt victimele accidentului rutier din data de 15 decembrie din zona Carrefour Botoșani. Din pacate ambii sunt in covalescenta in urma accidentului. Sotul doamnei a trebuit să revină în țară cand tocmai facuse o luna de munca in Germania pentru a avea grija de soție și cei doi copii, fiind singurul susținător financiar al familiei. Doamna este insarcinata si doar printr-o minune nu a pierdut sarcina in momentul accidentului. Familia are mare nevoie de ajutor, alimente in primul rand și un cărucior cu rotile cu suporți pentru picioare. Trist este ca exista posibilitatea de a rămâne cu infirmitate pe viață”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare de Florin Aștefănoaei.

Mama poate fi contactată la nr. de telefon: 0753 913 344.

FOTO & VIDEO Accident grav în zona Carrefour din Botoșani! Trei persoane, dintre care un copil, au fost rănite. O mamă și copilul se aflau pe trotuar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *