Desfășurare impresionantă de forțe în municipiul Botoșani pentru prinderea unui tânăr. Motivul pentru care a fost încătușat

Duminică, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Botoşani au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Judecătoria Botoşani pe numele unui tânăr de 27 de ani, din oraşul Flămânzi, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi furt calificat.

 În urma activităţilor informativ operative desfăşurate, tânărul a fost localizat şi identificat pe strada Plopilor  din municipiul Botoşani, iar la vederea poliţiştilor, acesta a încercat să se sustragă urmăririi şi a pătruns prin efracţie într-un imobil din apropiere.

Au fost solicitate în sprijin mai multe echipaje de ordine publică, poliţiştii delimitând perimetrul respectiv. Ulterior, aceştia au pătruns în imobil, persoana în cauză fiind găsită într-una dintre camere

 S-a procedat la încătuşarea bărbatului şi conducerea lui la sediul poliţiei, unde a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

 În cauză se continuă cercetările  sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi violare de domiciliu, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie conform prevederilor Codului de Procedură Penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *