Marius Croitoru, după prima victorie a anului: ”De un an de zile mă chinui să-l aduc pe Dugandzic!”

FC Botoşani a învins, duminică, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Singurul gol al meciului a fost marcat de noua achiziţie Dugandzic, cel despre care antrenorul Marius Croitoru a şi vorbit la finalul meciului: ”Un an de zile am încercat să îl aduc, nu am reuşit. Mă bucur că am reuşit acum. Sunt momente în viaţa oricărui fotbalist când are nevoie de ajutor. Sper ca ajutorul să fie reciproc. Important e că am început cu dreptul, am recuperat ceva faţă de echipele care erau sus, în primele şase. Ne bucurăm, din punctul meu de vedere nu a fost decât o singură echipă astăzi” a mai spus Croitoru după victoria în faţa Chindiei.

George Miron mai are doar două meciuri la Botoşani, apoi va trece la FCSB, echipă care deja l-a achiziţionat în iarnă. Croitoru plânge deja după fostul său căpitan: ”Este cel mai important jucător din vestiar, este căpitanul nostru. Ne-a purtat astăzi la victorie, mai are încă două meciuri. Sper să se ţină de cuvânt, ca atunci când va pleca noi să fim în play-off” a mai declarat Marius Croitoru.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
00:00
/
00:00
 
 
 
 
00:00
 
Next Video
 
 
×
Next Video
 
 
Cancel
Autoplay is paused
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com