Tatăl lui George Burcea reacționează la acuzațiile fiului său. Cum se apără botoșăneanul

Tatăl lui George Burcea a rupt tăcerea după ce fiul său l-a acuzat de violență domestică. Socrul Andreei Bălan a făcut mărturisiri uluitoare.

Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră, o bătea pe mama des, am suferit mult din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de mulți ani. Și eu am luat bătaie de la tata. Am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul acestaBătăile de la el m-au făcut să realizez să fac ceva cu viața mea și să fac ceea ce îmi place”, a declarat, recent, George Burcea.

Socrul Andreei Bălan a rupt tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică. Nelu Burcea a reacționat dur, după ce fiul său a susținut că a fost marcat teribil de violențele de care a avut parte în copilărie.

În exclusivitate pentru Cancan.ro, Nelu Burcea, socrul celebrei cântărețe, a făcut dezvăluiri incendiare despre momentele dificile de care a avut parte de-a lungul timpului.

n premieră pentru presa din România, Nelu Burcea, tatăl actorului George Burcea, a vorbit despre teribila crimă pentru care a fost încarcerat. 

”Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de  pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus.

Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport. Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum. Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”a declarat Nelu Burcea,.

„Toate bătăile de care el vorbește nu le-a primit de la mine”

”El mă acuză de multe lucruri, dar nu vrea să recunoască adevărul. Mama lui m-a părăsit pe 27 februarie 1988. Ea a părăsit domiciliul împreună cu cei patru copii pe care îi aveam împreună. Și-a aranjat totul. Eu eram la muncă, iar când m-am întors acasă nu mai aveam nimic.

George susține că l-am bătut, dar cum să fac așa ceva când el avea mai puțin de două luni când mama lui a plecat de acasă? El s-a născut pe 15 ianuarie 1988, iar ea și-a luat copiii și a plecat în februarie. George nici nu era botezat. După ce eu am intrat în pușcărie, ea și copii s-au mutat la Botoșani.

În anul 1991, Geta s-a dus la mama cu doi dintre copii, Cristi și Oana. I-a lăsat sub pretextul că se duce până la Primărie și nu s-a mai întors. De atunci, din 1991, ea nu și-a mai văzut copiii până acum vreo trei ani, când George și Andreea și-au botezat fiica. Oana și Cristi au fost crescuți de mine.

Acum iese George și spune toate balivernele. Toate bătăile de care el vorbește nu le-a primit de la mine. El nu spune că mama lui a plecat în Turcia. Sunt numai minciuni și vrea să o scoată pe ea «Zâna măseluță». De ce nu spune că nu m-a sunat niciodată de ziua mea? Nu mi-a zis niciodată «La mulți ani».

De ce nu spune că a fost crescut de bunică? Pe la vârsta de 14-15 ani a plecat la Constanța. Din câte știu, a muncit la un domn care era tot din zona Botoșani. Acolo a lucrat și a făcut școala. Nu poate să spună că l-a crescut mama. Copiii care au crescut cu mine nici nu vor să audă de el”a declarat Nelu Burcea.

Sursa: Cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *