FOTO & VIDEO Unic în Botoșani! Un tânăr, care a lucrat cu cele mai luxoase hoteluri din lume, a deschis un showroom de pardoseli

Un tânăr din Botoșani, care a avut proiecte de lucru cu cele mai luxoase hoteluri din lume, a deschis un showroom de pardoseli, unic în municipiul Botoșani. Ionuț Juravlea, administratorul Elegant Parchet din Botoșani, are o experiență de peste 15 ani în domeniu și lucrează cu cele mai importante firme din branșă.

Așa se face că vineri, la inaugurarea oficială a showroom-ului, au fost prezenți și reprezentanții Bona AB, o firmă suedeză devenită lider global în furnizarea de soluții profesionale complete pentru instalarea, tratarea, renovarea și mentenanța pardoselilor din lemn. Bona inovează constant, în anii 70 a inventat lacul pe bază de apă și a continuat cu șlefuirea fără praf, adezivi pe baza de silan etc. Finisajele Bona sunt certificate Greenguard.

La inaugurarea Elegant Parchet, reprezentanții Bona au făcut o scurtă demonstrație a noii mașini de șefuit fără praf.

Elegant Parchet comercializează parchet din lemn stratificat și masiv, cu finisaje ecologice, având proprietăți excelente de saturare, care conferă protecție profundă împotriva uzurii, traficului intens, umidității și agenților chimici. Finisajul este adecvat atât pardoselilor rezidențiale, cât și celor comerciale conform normelor EN 71-3. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de culori, la prețuri pentru toate buzunarele. Mai mult, începând de sâmbătă, 1 februarie a.c., showroom-ul lansează o ofertă specială la parchetul stratificat.

Elegant Parchet deține un portofoliu extrem de bogat, cu lucrări realizate în SUA și Europa.

Ne-am început activitatea în SUA, iar de-a lungul anilor am realizat numeroase proiecte în toată Europa. Printre proiectele noastre de suflet sunt: Golden Square Apartments, Hart Shoreditch Hotel London Curio Collection by Hilton și Academy Hotel, situate în cele mai luxoase zone din Londra, dar și la Chicago- Four Seasons Hotel de cinci stele”, a declarat Ionuț Juravlea, administratorul showroom-ului din Botoșani.

Showroom-ul Elegant Parchet este situat pe strada Teatrului, nr. 10- AB, în spate la BRD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *