FOTO! Prima ședință de Consiliu Local din Botoșani cu prefect. Colbu: Cel mai bine cunoști reprezentanții UAT-urilor participând la aceste ședințe

Prefectul județului Botoșani, Alexandru Colbu, a participat, vineri, la ședința de Consiliu Local al municipiului Botoșani. Este pentru prima dată când un reprezentant al Guvernului participă la ședință, lucru punctat și de președintele ședinței, Eugen Țurcanu.

Alexandru Colbu a declarat că și-a propus să participe la toate ședințele de consiliu local din județ, pentru că așa cunoaște mai bine reprezentanții UAT-urilor, dar și problemele cu care se confruntă acestea/

Așa cum am anunțat anterior, mi-am propus să particip la ședințele de Consiliu Local pentru că așa cred că este normală colaborarea între Institutia Prefectului și UAT-uri, care trebuie realizată și în acest fel. Cel mai bine cunoști reprezentanții UAT-urilor participând la aceste ședințe, să iei contact cu consilierii și să afli problemele respective. Nu puteam să ratez ședința UAT Botoșani, dat fiind faptul că este cea mai mare și mai importantă și reprezintă o treime și aveți proiecte cele mai multe în derulare, vă asigur de sprijinul Instituției Prefectului”, a precizat Alexandru Colbu.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut să fie chemat în ședințele CL, atunci când este nevoie. Colbu a stat câteva zeci de minute, după care a plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *