UPDATE Ghinion! Un tânăr din Botoșani, rănit în timpul unei partide de vânătoare

accident noaptea, ambulanta, stiri, botosaniUn tânăr de 25 de ani din județul Botoșani a fost rănit, joi seară, în timpul unei partide de vânătoare.

El se afla pe un teren la marginea localității Oneaga din comuna Cristești, iar la un moment dat a fost împușcat în zona omoplatului de persoane necunoscute. Cel mai probabil cel care a tras se afla la vânătoare în perimetrul respectiv, iar tânărul a avut nenorocul să se afle în vecinătate. 

Victima este conștientă. Ea a fost luată de o ambulanță SMURD de terapie invensivă mobilă și transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani. 

Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, in timp ce se afla pe un teren limitrof unei zone împădurite din localitatea Oneaga, comuna Curtești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului. Ulterior, s-a deplasat la domiciliul său, unde a realizat că are o alică in umăr, motiv pentru care a apelat 112”, spun polițiștii.

In cauză se efectuează cercetări de către polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Botoșani, pentru stabilirea tuturor imprejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatul acestora sa se dispună măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *