Steamer, fier sau stație de călcat?

Se spune că felul în care te prezinți garantează o primă impresie cât mai bună. Deși nu ar trebui să judecăm oamenii după haine, anumite scenarii nu țin cont de această vorbă. Ținutele trebuie să arate cât mai bine, iar unul dintre cele mai la îndemână moduri în ziua de astăzi este netezirea lor. Există trei tipuri de produse care promit să facă acest lucru eficient. Pe baza părerilor utilizatorilor, sperăm că vei descoperi care ți se potrivește cel mai bine.

Fier de călcat

Este primul lucru la care cei mai mulți se gândesc când vine vorba de călcatul rufelor. Fiind și cel mai vechi dintre cele trei, fierul de călcat a avut foarte mult timp să se perfecționeze și să devină disponibil într-o gamă variată de prețuri. Totuși, ce caută lumea la un astfel de produs?

În comparație cu alte produse mult mai scumpe acesta este destul de bun la banii care i-am dat pe el chiar nu îmi pare rău daca se strica repede. Momentan e in parametri, are câteva luni de la achiziție, mai picura din când in când putina apa dar in rest e ok. Rezista la multe ore de calcat si asta e bine. Înainte am avut un Bosch care a murit in câteva luni de folosire si am dat 400 lei pe el. Acesta măcar nu a fost scump.Tefal Easygliss FV3962E0

Calcă singur. Talpa alunecă fără nici o problemă pe orice material, nu face abureală în casă pt că dă abur atât cât e necesar, rezervorul de apă este suficient încât să nu stai să îl umpli mereu, nu lasă picături de apă pe rufe… Excelent.

Are jet de apă, jet de aburi, autocurățare (în plus are un led care te avertizează când are nevoie de asta), cioc de rață (vârf îngustat pentru ca să poți călca printre nasturi și pliuri), iar talpa ceramică e genială.

Nu știu cât va rezista în timp. Dar dacă ține 3 ani, cât are garanție, e OK.

La 48 de lei fierătania…16 lei pe an!!!Star-Light Easy SIA-2230

Stație de călcat

Pentru cei care iau călcarea rufelor în serios, stația este supusă unor rigori mai stricte. De aceea, și așteptările sunt mai mari din partea consumatorilor, după cum vor arăta următoarele opinii:

Aceasta statie este incredibila. Curatarea se face foarte usor, si este vizibila, asa cum vedeti in imaginile atasate.

Debit mare de abur, calca decent pe vertical, dar pentru o calcare perfecta, recomand clasica, pe o masa de calcat buna. Foarte usor de calcat, o joaca de copii as putea spune. Pentru cine vine de la un fier de calcat clasic, chiar unul bun, premium, si se muta la o statie de calcat, diferenta este WOW! Nu pot s-o compar cu alte statii de calcat, este prima experienta cu asa ceva. Dar, rezervorul de apa tine cam la 2-3 masini de haine de 7 kg, incarcate cam 2/3, chiar mai mult, se incalzeste repede, aluneca bine pe orice material, nu lasa acele urme lucioase/albicioase pe haine, cand sunt calcate direct pe fata. Aburul este continuu, daca este tinut apasat butonul de abur (pompa functioneaza continuu, ceea ce e foarte tare!).

Recomand cu caldura, iti usureaza munca, si iti scurteaza timpul dedicat acestei nevoi casnice. Barbat sau femeie, trebuie sa calci hainele cu ceva.

Uitati de un fier de calcat clasic, nu exista termen de comparatie! – Philips FastCare Compact GC6730/30

Un produs excelent. Calitatile sunt conforme cu descrierea produsului. Setarile de temperatura il pozitioneaza din punctul meu de vedere peste statiile ce isi iau temperatura automat, in functie de materialul pe care il calci. Chiar nu inteleg de ce unele persoane afirma chiar ca nu e mai bun decat un fier de calcat clasic… Incercati aceasta statie si veti vedea ca este alegerea perfecta. Si ca sa fie si mai bine, urmariti pretul. Eu am reusit sa o achizitionez cu 621 de lei.Tefal GV9060E0 Pro Express Care

Steamer

Mirajul călcării rufelor la verticală, printr-o simplă apăsare de buton a acaparat din ce în ce mai multă lume. Pentru rufele care se calcă ușor, acest dispozitiv este o adevărată salvare pentru cei cu timp limitat. Iată o opinie:

Am căutat și ezitat destul de mult înainte de a achiziționa acest aparat de călcat, pentru care, deocamdată, nu am decât cuvinte de laudă. Se încălzește repede, fiind gata de folosire în câteva secunde, are buton de blocare pentru abur continuu, jet de abur puternic și… Ceea ce e mai important, chiar calcă dacă îl folosești corect!!! Rochița – dintr-un material subțire dar nu foarte, fiind o rochiță de toamnă -, cumpărată online și primită în aceeași zi cu aparatul, am călcat-o pe jumătate pentru a se vedea mai bine efectul, iar rezultatul este mai mult decât mulțumitor. Folosindu-l doar de o lună, nu mă pot pronunța asupra aspectului comportării aparatului în timp, dar voi reveni cu alte informații dacă va fi cazul.Daewoo DGS1500P

Tu cum preferi să calci hainele pe care le porți de zi cu zi? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *