Acces gratuit la Parcul Cornișa pentru o anumită categorie de persoane. Propunerea, supusă spre aprobare în Consiliul Local

Persoanele cu handicap din Botoșani ar putea avea acces gratuit la obiectivele din Parcul Cornișa. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că va veni în ședința de Consiliu Local cu o modificare a regulamentului, pentru a facilita accesul gratuit la parcul de agrement Cornișa a persoanelor cu handicap. 

”Am avut solicitări din partea însoțitorilor și persoanelor cu handicap pentru a facilita accesul gratuit la parcul de agrement Cornișa, iar în acest sens intenționez să fac o modificare de regulament pentru a veni  în preîntâmpinarea acestor nevoi pe care le consider oportune. Am construit acest obiectiv cu banii botoșănenilor, ai noștri, am investit zeci de milioane lei și nu trebuie să punem neapărat profitul pe primul loc. Trebuie să punem satisfacția cetățenilor”, a declarat Cosmin Andrei.

Viceprimarul susține că în acest moment există un acces discreționar pentru persoanele cu handicap în parcul Cornișa, ”sub o formă de aprobare din partea executivului și acest lucru nu este în regulă. O doamnă cu un copil cu autism a venit în audiență și a spus că există o listă trimisă de la primărie, a dorit să intre, iar de la Cornișa i s-a spus că nu este pe listă. Trebuie să facem un cadru legal pentru toată lumea, pentru acești beneficiari, astfel încât să putem aproba în Consiliul Local sprijinul pe care îl poate acorda societatea botoșăneană unor semeni aflați în nevoi, dând dovadă astfel de spirit de solifdaritate”, a completat viceprimarul.

Intrarea acestor categorii de persoane la Cornișa se va face pe bază de abonament, cu un număr limitat de ore, cel mai probabil 3 ore. Modificarea din regulament va fi supusă spre aprobare în Consiliul Local Botoșani. 

One thought on “Acces gratuit la Parcul Cornișa pentru o anumită categorie de persoane. Propunerea, supusă spre aprobare în Consiliul Local

  1. se intra fara banuti si pe clientele politica … lumea vede turcane daca tu faci pe batausul , striangi de gat oamenii spun si cati bani se sifoneaza nu mai ajung unde trebuie , cum iti alimentezi Dusterele cu combustibil ,,,soferica al tau lupea stie dom premar…protejatul tau poTE SI PENTRU TINE……??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *