Cauti cea mai buna oferta de angajari in videochat? Studio20 a deschis o locatie in inima Moldovei, la Iasi!

Fetele frumoase si inteligente au tot mai mult noroc in prezent, gratie faptului ca abilitatile lor sunt cerute in domenii tot mai diverse, printre care si videochatul. Sa fii model la cel mai bun studio din tara si din lume este nu doar o provocare, ci si o adevarata onoare. Spre exemplu, Studio20 are cea mai buna oferta de angajari in videochat de pe piata la care poti aplica si tu, daca ai minimum 18 ani.

Asadar, daca iti doresti un job stabil, extrem de bine platit, cu un program flexibil si foarte multe cursuri gratuite, Studio20 Iasi te asteapta. Recent deschisa, locatia din inima Moldovei asteapta tinere ambitioase care locuiesc in zona sau in imprejurimi pentru a le infatisa inedita lume a videochatului.

Nu ai nevoie de experienta pentru a lucra in videochat

Orice tanara poate aplica pentru o oferta de angajari videochat daca isi doreste acest lucru. Este suficient sa contactezi reprezentantii Studio20 si sa te prezinti la un interviu, iar de restul formalitatilor se va ocupa echipa companiei. Aici vei invata tainele seductiei si vei participa la cursuri gratuite de limba engleza, pentru a putea comunica cu admiratori din toata lumea, fara retineri.

Castigurile sunt tentante

Ai visat sa castigi suficient de mult incat sa nu mai fii nevoita sa iti mai faci griji in privinta viitorului tau? La Studio20 acest vis devine realitate. Fie ca alegi locatia din Iasi sau orice alta locatie din tara, acest studio videochat iti va oferi o oferta de angajari videochat pe care nu o poti refuza. Mai exact, in primele trei luni de activitate ai 1.000 de dolari castig garantat, plus bonusuri cumulative in procent, urmand ca zerourile sa se inmulteasca treptat si tu sa ajungi la castiguri de pana la 10.000 de dolari.

In videochat nu exista limite

Este adevarat ca trainerii te vor invata tot ce trebuie sa stii dupa ce aplici la o oferta de angajari in videochat, insa tot tu vei detine controlul asupra activitatii tale. Cu alte cuvinte, e bine sa stii ca poti fi cat de creativa doresti, poti aborda orice subiect de discutie cu admiratorii tai si iti poti construi imaginea care te caracterizeaza cel mai bine. In videochat nu exista limite si nimeni nu iti va spune ce sa faci, daca nu doresti acest lucru.

Considera ca esti pe cont propriu si bucura-te de castigurile tale din cea mai buna oferta de angajari videochat la Studio20!

Aici vei avea parte de sustinere

Sustinerea financiara este un alt beneficiu important pe care Studio20 si implicit locatia din Iasi ti-o ofera. La nevoie, compania te va ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. Mai mult decat atat, daca vei ramane in cadrul studioului 3 luni de la aplicarea pentru angajari videochat, produsele iti vor fi oferite cadou, fara sa fie nevoie sa le achiti. Totodata, in oferta de angajari videochat este inclusa si posibilitatea de a accesa credite fara dobanda direct de la companie, dupa 6 luni ca model Studio20.

Asadar, nu mai astepta ca lucrurile sa vina de la sine si profita chiar acum de cea mai buna oferta de angajari in videochat marca Studio20! Viitorul tau se poate schimba in bine si poate deveni de-a dreptul fabulos mai repede decat te-ai fi asteptat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *