FOTO! Piețari nemulțumiți că Urban Serv vrea să scoată mai multe tarabe din Piața Mare. Au cerut sprijin la Primărie

Peste zece comercianți din Piața Mare s-au întâlnit, miercuri, cu viceprimarul Cosmin Andrei, nemulțumiți că Urban Serv vrea să reorganizeze una din zonele cu tarabe.

Este vorba de zona intrării de pe Pietonalul Transilvaniei, unde se dorește amplasarea unor chioșcuri și scoaterea tarabelor. Oamenii sunt nemulțumiți că au închiriat deja tarabele până la sfârșitul anului și nu le mai pot folosi.

Avem fiecare închiriată masa. Anul trecut s-a făcut un chioșc fără să știm nimic. Ne-am trezit fără vreo trei -patru mese. Anul acesta se aude această problemă, că se mai pune un chioșc. Mesele le-am plătit, chiar dacă nu le folosim. Am zece ani de piață și să aibă priortate altul, Plătesc, sunt corect”, a spus un piețar.

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a promis că îi va sprijini pe piețari.

Există riscul reconfigurării amplasamentelor din Piața Centrală, acolo unde acești cetățeni își vând marfa de ani de zile. Aflând de acest pericol, au venit în audiență pentru a solicita sprijin și pentru a păstra situația pentru că plătesc aceste tarabe și în sezonul rece, chiar dacă nu le folosesc și pentru a avea continuitate”, a precizat Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *