Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante. 

Consiliul Județean Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de șef serviciu, gradul II, din cadrul Direcției Servicii Publice Serviciul de management integrat al deșeurilor. vezi aici condițiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga“, cu sediul în Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1, comuna Hudești, județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de îngrijitor 0,75 normă . Vezi aici condițiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga“, cu sediul în Botoșani, str. I.C, Brătianu nr. 65, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie vacante, de muncitor calificat bucătărie. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de paznic, la Serviciul Administrativ, în cadrul Direcției Economice. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *