FOTO Incendiu puternic în județul Botoșani. Casă cuprinsă de flăcări

O casă a fost distrusă, luni seară, în urma unui puternic incendiu izbucnit din condiții încă necunoscute. Pompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină pe strada Lt. Papazopol din municipiul Dorohoi, la o locuință cuprinsă de flăcări.

Incendiul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta violent generalizat la acopeș și la una din camerele locuinței.

Pompierii militari au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia în limitele găsite. Aceștia au reușit să elimine și pericolul de explozie prin scoaterea unei butelii la care ajunseseră flăcările. La fața locului au ajuns și echipaje din cadrul poliției, DelGaz Grid și SVSU Dorohoi.

Flăcările au afectat circa 80 mp din acoperișul locuinței, bunurile dintr-o cameră și un hol și s-au deteriorat pereții. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *