Decizie radicală! Toate procesele se suspendă la Botoșani. Judecătorii intră în grevă pe termen nelimitat

magistrati Tribunalul BotosaniDecizie radicală adoptată, luni, de magistrații Tribunalului Botoșani. Aceștia au decis să intre în grevă pe termen nelimitat, ca urmare a intenției actualei puteri de a recurge la eliminarea pensiilor de serviciu pentru judecători și personalul auxiliar din justiție.

Astfel, Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Botoșani a decis, luni, cu majoritate de voturi, suspendarea activității judiciare pe o perioadă  nedeterminată.

Măsura se aplică începând de marți, zi în care Parlamentul va discuta eliminarea pensiilor speciale.

Astfel, toate dosarele aflate pe rolul justiției, fie penale, civile sau comerciale se amână pe termen nelimitat.

Singurele cauze care se vor judeca vor fi cele de urgență, care presupun, de regulă, adoptarea unor măsuri preventive față de infractori, plasamente, ordine de protecție sau suspendări executare silită.

5 thoughts on “Decizie radicală! Toate procesele se suspendă la Botoșani. Judecătorii intră în grevă pe termen nelimitat

  1. sa le fie rusine !! pentru salarul nesimtit pe care il iau , pentru activitatea pe care o presteaza , pentru varsta la acre se pensioneaza …….rusine – nu au pic de bun simt

  2. Mizerabili!!! Se cred mai presus decat oricare categorie profesionala. Ar fi o mare nedreptate sa li se pastreze pensiile speciale, total nejustificate!! Sper ca parlamentul sa reuseasca sa le elimine sau macar sa le reduca.

  3. Am fost nedreptatit de un criminal la saveni ! a luat un tren dinproprietatea mea si la dat mamei unui procurer , a impropritarit pe acasta cu 4 hectare in loc de doua , am scris la curtea de apel si am primit raspuns ca pot si ei gresi ! dar nu au facut dreptate ! niste ticalosi cu averi de miliarde castele,case de vacanta , eccursii din cele mai scumpe …. corupti pana in maduva oaseleor ! sa le confiste si averile , dar cine ? tot ei dau legi criminale ! precizez ca nedreptatea de la Saveni e facute de SAMIR BOSOC un individ fara scrupule !

  4. Dupa politicieni sunt cei mai corupti , medicii macar iti iau banul dar te fsce bine , aceste exempare corupte iau banul furat de politician si il fac jumajuam si scapa hotii de puscarie ! la noi la botosani sau furat mii de miliarde cel 50 milione de euro de la CET sau bahgat in pamant ! cine a raspuns pe cel de la doi sun sfer lau bagat in rahat si nu mai scrie nimic ,cea mai corrupts institutie din Romania sa le taie din salariile de mii de euro , un professor are consum nervos la fel de mare si ia 3 mii lei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *