FOTO! Grefierii botoșăneni, protest pe holul instanței

Grefierii botoșăneni au protestat, luni, pe holul instanței, între orele 10.00 și 12.00. Aceștia și-au întrerupt activitatea, nemulțumiți de abrogarea pensiilor de serviciu.

Ei au participat doar la judecarea cauzelor urgente, însă nu au efectuat niciun fel de act de procedură sau activitate specifică funcției fiecărui salariat în parte.

Protestul grefierilor din instanțele botoșănene va continua și marți. Potrivit unui comunicat, ”grefierii planificați în ședințe de judecată vor participa numai la judecarea cauzelor urgente și a celor cu arestați, permițând accesul publicului cu doar 5 minute înainte de intrarea completului de judecată și nu vor efectua niciun fel de activități specifice funcției sau alte acte de procedură decât cele pentru soluționarea cauzelor urgente”.

De asemenea, marți întreg personalul va protesta prin întreruperea totală a activității pe tot parcursul zilei – ziua votului în Plen a proiectului de lege privind abrogarea pensiei de serviciu.

One thought on “FOTO! Grefierii botoșăneni, protest pe holul instanței

  1. Daca nu le convine situatia, grefierii pot demisiona oricand! In Franta, locul lor a fost luat de camere video. Astea lucreaza 24/7, fara pensii speciale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *