Au fost anunțați câștigătorii tombolei „Dă șansă vieții!”, organizată de deputatul Răzvan Rotaru

Deputatul Răzvan Rotaru a anunțat, luni, cei zece câştigători ai tombolei „Dă șansă vieții!”, la care au participat donatori în campania de donare de sânge organizată la nivelul judeţului Botoşani.

Rezultatele tombolei au fost anunţate cu întârziere, ca urmare a problemelor personale pe care parlamentarul social- democrat de Botoşani le-a avut, generate de decesul tatăului său.

„Din pricina faptului că am trecut prin momente foarte grele în ultima vreme, am fost nevoit să decalez data celei de-a treia extrageri la tombola Dă șansă vieții!”, a spus Rotaru.

Câștigătorii tombolei sunt:
1. Baciu Daniela;
2. Cojocaru Florentin;
3. Turcu Elena;
4. Lazar Cătălin;
5. Miron Adrian;
6. Turețchi Cosmin-Constantin;
7. Surmei Mihai;
8. Clanetariu Elena;
9. Petcu Dorina;
10. Boboc Radu.

„Asa cum știți, inițial, îmi propusesem ca această campanie să se desfășoare pe perioada a trei luni. Însă, datorită faptului că v-ați mobilizat și ați donat sânge într-un număr așa de mare și pentru că mi-ați scris mesaje de susținere, voi prelungi acțiunea cu încă o lună, ultima extragere având loc la final de ianuarie. Prin urmare, vă invit să continuați să donați sange și să dați o șansă vieții! Voi sunteți cei care, prin implicare, puteți schimba destine!”, a mai spus Rotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *