Tragedie! Un elev de clasa a 9-a s-a aruncat sub roțile trenului

Momente de groază pentru o familie din comuna Hălăuceşti după ce unicul lor fiu, în vârstă de 16 ani, s-ar fi aruncat sub roţile trenului. Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, la ora 8, la bariera de cale ferată din satul Luncaşi, între staţiile Mogoşeşti Siret şi Hălăuceşti.

Mecanicul trenului Regio 5442, care circula pe ruta Paşcani – Bacău, a observat un tânăr în apropierea liniei de cale ferată, care apoi, în câteva clipe, a dispărut sub roţi. Mecanicul a oprit garnitura de tren, a fost chemată o ambulanţă, însă nu s-a mai putut face nimic pentru băiatul de 16 ani. Mecanicul a mai spus poliţiştilor că, din ceea ce a observat, băiatul s-ar fi aruncat intenţionat în faţa trenului, scrie Ziarul de Iasi.

Tânărul se numeşte Flavian Constantin şi locuia împreună cu părinţii în satul Luncaşi, din comuna Hălăuceşti. „Era o familie bună, tatăl tânărului lucrează la un magazin. Nu ştim deocamdată dacă a fost sinucidere sau accident. Păcat de tânăr, era în clasa a 9-a şi era unicul copi al familiei“, ne-a spus Anton Iosif, primarul comunei Hălău­ceşti. Poliţiştii investighează împrejurările în care a avut loc tragedia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *