Tânărul care a agresat sexual o femeie în lift la Botoșani, plasat sub control judiciar

Instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în cazul tânărului care a agresat sexual o femeie în lift.

In această perioadă, tânărul de 29 de ani trebuie să respecte obligațiile impuse de măsura controlului judiciar, în caz contrar aceasta se poate inlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Polițiștii îi vor monitoriza activitatea și vor verifica periodic respectarea obligațiilor legale de către acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca in funcție de rezultatul acestora să se propună o soluție procedurală”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Reamintim că o femeie de 38 de ani, din municipiul Botoșani, a trăit sâmbătă după-amiază coșmarul vieții.

Aceasta se îndrepta către locuința din blocul turn de pe strada Unirii, iar în momentul în care a intrat în lift, un tânăr a intrat după ea, închizând usa după el.

Bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri, și-a dat pantalonii jos și a început să se masturbeze.

Îngrozită, femeia a început să țipe, punându-l pe tânăr pe fugă.

Aceasta a sunat la 112 și a cerut sprijnul oamenilor legii.

Au fost alertate toate echipajele de ordine publică și rutieră aflate în teren, 
 iar la nivelul Poliției Municipiului Botoșani s-a constituit echipă operativă, care in urma cercetarilor și investigațiilor efctuate au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu.
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele tănărului de 29 de ani din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *