Fostul președinte al CJ Botoșani înainte de a-și afla verdictul în dosarul de corupție: Vreți să mă împușc înainte de sentință?

Fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, își află, miercuri, sentința în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție. Tribunalul Botoșani se va pronunța, miercuri, în cauza în care fostul șef al CJ este acuzat de trafic de influență și spălare de bani.

Țurcanu susține că își va nu are niciun stres și că va primi cu demnitate sentința, chiar dacă aceasta ar putea însemna condamnarea la închisoare.

Nu vă faceți griji, Florin Țurcanu este puternic și este demn să se ducă mai departe cu onoare și demnitate indiferent de ce-i oferă viața. Nu o să-l vedeți în genunchi nu o să-l vedeți că va sta vreodată cu mâna întinsă la nimeni și nu va cere de la nimeni nici milă și nici îndurare. Cu demnitate voi merge până la capăt, până va fi ultima zi din viața mea oferită de Doamne doamne! Nu vă faceți griji! Eu sunt un bărbat adevărat, care trece prin viață așa cum trec bărbații adevărați. Care sunt femei încep să plângă, să se sperie, încep să stea în genunchi să caute milă, să caute ajutor. Eu nu nu caut! Merg mai departe. Cu demnitate o să-mi susțin echipa până la capăt, indiferent de situație. Eu nu am niciun stres… Vreți să mă împușc înainte de sentință? Ce vreți? De împușcat, nu mă împușc. Ce nu au mai trecut alții prin viață, s-a împușcat vreo unul? Ați văzut că și-au rupt urechile, că au ieșit fără urechi, fără creier? Le-a luat Dumnezeu ceva? Au mers cu demnitate prin viață. Mergem cu demnitate dacă o să fie nevoie, dacă nu, viața este la fel”, a spus Țurcanu într-o conferință de presă, deși, în ciuda lipsei de stras pe care voia să o exprime, părea extrem de nervos când a dat acest răspuns.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2013-2014, Florin Ţurcanu a ascuns şi a disimulat adevărata natură a provenienţei, a dispoziţiei sau a proprietăţii asupra imobilului din strada Aleea Pajiştei, nr. 13, municipiul Botoşani, imobil care a fost construit şi finanţat gratuit cu suma de 272.906,16 lei de către SC Cornells Floor SRL şi Bîrsan Vasile Marcel cunoscând că bunurile provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

3 thoughts on “Fostul președinte al CJ Botoșani înainte de a-și afla verdictul în dosarul de corupție: Vreți să mă împușc înainte de sentință?

  1. Bauul public de asta e bataie neurcam pe scara politica sa ajungem la ban … e public nul pazeste nimeni … de ce se bat sa ajunga la el??

  2. Măi Turcane, sigur că nu trebuie să te împuști, ci să faci pușcărie pentru utilizarea banilor publici în folosul PNL și pentru măsluirea unor licitații Atâta tot!

  3. Vedeti se agata de putere sigur va scapa de puscarie , iar de baga la banul public , dar acum va scoate banul public mai mafiteste are experienta …cum se fura banul public de ce nu faci bors si mancare ? E GREA MUNCA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *