Liderul PSD Botoșani, despre candidaturile la alegerile locale: Selecția este extrem de riguroasă și nu vom face nicio concesie

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat sâmbătă, în Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD Botosani, că selecția pentru candidaturile la alegerile locale din acest an va fi riguroasă și că PSD va avea oameni bine pregătiți, cu experiență în alegerile locale. 

Vom alege cei mai buni candidați care să-i reprezinte pe botoșăneni în fiecare localitate. Sutem în evaluare și cu echipele de consilieri locali și județeni, iar selecția este extrem de riguroasă. Nu vom face nicio concesie. Vom avea oameni bine pregătiți, care au experiență în administrația locală și care vor să se implice în reziolvarea problemlor comunităților din Botoșani”, a spus Doina Federovici.

Aceasta susține că PSD Botoșani are tot ce-i trebuie ca să câștige alegerile locale în cât mai multe primării, Primăria municipiului Botoșani, dar și Consiliul Județean.

Avem botoșănenii alături de noi, avem experiența neceasră, avem oameni onești și serioși în interiorul organizației, avem tot ce ne trebuie ca să câștigăm la nivel local cele mai multe primării și consilii locale, să câștigăm Primăria municipiului Botoșani și să avem continuitate la Cj. Botroșănemii și-au dat seama că au fost înșelați de Iohannis, de Orban și de toți liberalii din Botoșani”, a mai spus Federovici.

One thought on “Liderul PSD Botoșani, despre candidaturile la alegerile locale: Selecția este extrem de riguroasă și nu vom face nicio concesie

  1. Aveți alături o parte dintre botoșăneni, nu toți așa cum afirmi mătăluță. Dacă ar fi așa – că toți botoșănenii sunt alături de PSD – , atunci celelalte partide n-ar lua nici un vot sau așa, 10-20 de voturi. Din păcate, vor fi multe comune în care PSD va pierde dacă pentru funcțiile de primari și de președinte al CJ vor fi desemnați candidați cam aceeași oameni. Trebuie să recunoști că puțini primari ai PSD din mandartul 2016-2020 au fost performanți. Despre CJ nici nu mai comentăm, că n-avem ce. Și, în al doilea rând, ce vrei să spui?? Că până acum selecția nu a fost atât de ,,riguroasă” ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *