Tânăr din Botoșani, reținut după ce a produs un accident și a părăsit locul faptei. Este cercetat pentru patru infracțiuni!

retinut dupa ce s-a rasturnat cu masina pe autostrada, stiri, botosaniPolițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 26 de ani, din orașul Darabani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără incuviințarea poliţiei, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta în timp ce conducea autoturismul pe strada Muncitorului din orașul Darabani, pierde controlul asupra direcției de mers, imprejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului de pe scaunul din dreapta-față a autoturismului, un bărbat de 52 de ani din orasul Darabani.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, ulterior,  fiind depistat, la domiciliu.
Acesta a fost testat alcoolscopic  valoarea rezultată fiind  de 0, 76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai muĺt de atât, in urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul va fi prezentat in fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *