Care sunt străzile prioritare din municipiul Botoșani, unde se va interveni anul acesta. Anunțul făcut de viceprimarul Murariu!

parcare, stiri, botosani , camin de garnizoana, marian murariu, viceprimarTrei zone din municipiul Botoșani sunt în atenția reprezentanților Primăriei Botoșani anul acesta în ceea ce privește modernizarea străzilor și trotuarelor.  Viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu, susține că există o listă cu propuneri preliminare, urmând ca din aceasta să fie selectate lucrările în funcție de urgențele din municipiu și de zonele care sunt cel mai degradate.

Potrivit viceprimarului, anul acesta vor continua lucrările pe Aleea Pinului, pentru că anul trecut s-au realizat doar jumătate din ele, după care se va interveni  pe strada Teatrului, la intersecția dintre strada Teatrului și Mihail Kogălniceanu. Ca noutate, anul acesta se va acționa și la ansamblul Curcubeului, care cuprinde strada Primăverii, strada Pacea, Octav Onicescu și Bulevardul Mihai Eminescu.

”Este o zonă unde ne-am dorit să intrăm cu lucrările de anul trecut, dar societatea Delgaz Grid a derulat proiecte de înlocuire a conductelor, iar acum avem posibilitatea să intervenim și să facem reparații”, a spus viceprimarul Marian Murariu.

El spune că suma estimată pentru lucrările din acest an s-ar ridica la 8 milioane lei, însă cu siguranță aceasta va fi mult mai mică, dat fiind faptul că până acum nu s-au alocat mai mult de 4-5 milioane lei la acest capitol. 

Funcție de bugetul alocal, municipalitatea mai are în vedere intervenții pe strada Mihail Kogălniceanu, strada Bucovina până la Bulevard, cartierul Zorilor. Aleea Nucului, Aleea Scurtă, Grivița, strada Pacea cu Sucevei și Manolești Deal, strada I.C. Brăteanu, între Eternității și intrarea la Penitrenciar. Aceaste din urmă străzi sunt pe lista rezervă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *