Dramatic! Un medic s-a sinucis, la trei luni după ce i-a murit soţia

Un medic reputat, profesor universitar la Târgu-Mureş, şi-a pus capăt zilelor la trei luni de când soţia lui, judecătoare, a recurs la acelaşi gest. Bărbatul avea 44 de ani şi doi copii. Chiar înainte să-şi ia viaţa, i-a trimis un mesaj de adio fiului cel mare, iar tânărul a alertat autorităţile. Au ajuns însă prea târziu, când doctorul zăcea fără suflare.

Mesajul de adio al medicului Cosmin Moldovan ar fi ajuns cu întârziere la fiul lui. Când băiatul de 19 ani a alertat autorităţile, a fost prea târziu. Doctorul a fost găsit spânzurat în popria casă din comuna Livezeni, scrie Observator.tv.

Bărbatul de 44 de ani era medic specialist în anatomie patologică la Spitalul Judeţean Mureş şi conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş.

Este a doua lovitură pentru respectata familie. În urmă cu trei luni, soţia doctorului, judecătoare la Curtea de Apel Mureş, a recurs la acelaşi gest. Şi-a provocat o moarte violentă, fiind găsită înjunghiată lângă maşina ei.

De altfel, apropiaţii profesorului spun că acesta nu a putut să accepte pierderea soţiei. Era marcat profund şi încerca în zadar să găsească explicaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com