Bătaie în plină stradă între mai multe eleve de la un liceu din municipiul Botoșani. Două persoane au fost amendate

Bătaie în plină stradă între mai multe eleve de la Liceul cu Program Sportiv. Incidentul a avut loc, miercuri, chiar în fața sediului Poliției Locale.

Șase eleve cu vârste de 15 și 16 ani s-au luat la ceartă între ele și au început să se lovească. Una dintre acestea și-a chemat unchiul și un verișor pentru a-i sări în apărare.

Pentru a scăpa de agresori, una din fetele agresate a intrat în curtea Poliției Locale.

Polițiștii locali au ieșit imediat pentru a aplana conflictul, unul din bărbați primind și o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar celălalt pentru parcare ilegală a mașinii pe loc public.

Erau vreo șase persoane care au început să-și împartă pumni și palme. Două grupuri de fete, iar o fată dintr-un grup a apelat la niște băieți ca să aplice o corecție celuilalt grup. Una din persoanele agresate, o fată, s-a refugiat în curtea Poliției Locale, iar noi ne-am sesizat.”, a declarat Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale.

Reprezentanții Liceului cu Program Sportiv spun că nu are nicio treabă liceul cu incidentul din stradă.

Nu are nicio treabă liceul cu ce s-a întâmplat pe stradă, la 30 metri. Le-am cerut fetelor să spună ce a fost. S-au certat între ele, iar una a chemat pe un unchi și un verișor, care s-a luat de una din fete. Au fost polițiștii locali care au dat amenzi”, a spus Ioan Huncă, directorul LPS Botoșani.

One thought on “Bătaie în plină stradă între mai multe eleve de la un liceu din municipiul Botoșani. Două persoane au fost amendate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *