Tragedie! Tânăr din Botoșani, mort în Spania. Era plecat de doar câteva luni

Un tânăr de 21 de ani, din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, a murit, în urmă cu câteva zile, în Fuendejalón- Spania. Mihai Andron era plecat de câteva luni în străinătate și muncea în construcții. Mihai și-a pus capăt zilelor, spun cunoscuții, din cauza unei decepții în dragoste.

Acum, familia acestuia încearcă să-i repatrieze trupul neînsuflețit, dar suma necesară este uriașă în comparație cu veniturile, așa că rudele cer ajutorul semenilor.

Dragii mei știu ca suntem un sat cu oameni buni și binevoitori, mai știu că la durere și necaz, la bine și la orice ne dăruiește viața, noi am fost unul pentru toți și toți pentru unul! Știu că viața ne-a împrăștiat în multe colțuri ale lumii, unii am rămas aici, alții ați plecat, dar cu ajutorul adminului ne-am strâns cu toții în grupul acesta! Astăzi vreau să vă rog să îl ajutăm pe Mihăiță, să îi ajutăm părinții să îl ducă acasă, să îi ajutăm să poată pune o floare la căpătâiul său și să ne unim cu toții să îl ducem pe ultimul drum! Puțin de la fiecare e un ajutor pentru familia îndurerată! Haideți să ajutăm o mamă să își poată plânge copilul și să fim un sprijin pentru umerii tatălui care trebuie să fie stâlp și nu în ultimul rând tată alături de copilul său pentru ultima dată pe acest Pământ! Știu că putem!!!”, este un mesaj transmis pe Facebook.

Cei care vor să îl ajute pot face donații în conturile de mai jos:
CONT LEI :RO20RNCB004613668100001
CONT EURO: RO63RNCB0046143668100003

One thought on “Tragedie! Tânăr din Botoșani, mort în Spania. Era plecat de doar câteva luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *