Numai mamă nu poate fi numită! O femeie și-a lăsat copilul înfometat și în mizerie

O tînără de 26 de ani, din Neamț, care a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului, a fost prinsă recent de poliţişti şi dusă la penitenciar. De mai multe ori într-un interval de doi ani, ea şi-a lăsat copilul singur în casă, dezbrăcat şi fără să îl hrănească, scrie Monitorul de Neamț.

“În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unei tinere din Români.

La data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Roman pe numele unei tinere de 26 de ani, din Români.

Cea în cauză era condamnată de instanța de judecată la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

În fapt, în perioada 2016 – 2018, tînăra și-a lăsat, în repetate rînduri, minorul, în vîrstă de un an, singur în casă, dezbrăcat, fără să-l hrănească și fără să îi asigure o igienă corespunzătoare, punîndu-i în primejdie gravă dezvoltarea fizică, morală și intelectuală. Tînăra a fost condusă și depusă la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com