Un artist din Botoșani cântă marți la o gală din București care îi are ca invitați pe președinte, premier și ambasadorul SUA

Un artist din Botoșani cântă marți la Gala Premiilor Veteranilor din București, eveniment organizat de Ambasada Statelor Unite ale Americii la care au fost invitați și au confirmat prezența președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, dar și ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

Mirel Manea și orchestra sa vor cânta timp de o oră în timpul dineulului din Sala de marmură a Palatului Cercului Militar Național. 

În cadrul evenimentului intitulat Veteran Awards Gala au loc decernări de premii pentru militari răniți în teatrele de operații, dar și acordarea unor distincții familiile militarilor care și-au pierdut viața în Afganistan.

One thought on “Un artist din Botoșani cântă marți la o gală din București care îi are ca invitați pe președinte, premier și ambasadorul SUA

  1. Soldatii nostrii primesc gloante iar familiile diplome in cadru festiv…. tat e la teatru ?? da tatal tau e la razboipentru interesele financiare ale strainilor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *