FOTO! Țigări de contrabandă ascunse în roata de rezervă. Șoferul, amendat cu 5000 lei

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit 3.400 țigarete de contrabandă în valoare de peste 2.000 lei, pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în ţară, ascunse în roata de rezervă a autoturismului.

 În data de 19 ianuarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, R.G., cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, pasager al unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în roata de rezervă a autoturismului, cantitatea de 3.400 ţigarete de diferite mărci, provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 2.040 lei în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com