Nouă botoșăneni au fost admiși la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni. Vezi cine sunt ei!

Nouă botoșăneni au fost admiși la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni. În total, 735 de candidaţi care au promovat probele eliminatorii au avut de parcurs sâmbătă, 19 ianuarie a.c. testul grilă de verificare a cunoştinţelor, cuprinzând 90 de itemi, din care 60 la limba română şi 30 la limba străină (engleză sau franceză).
După susținerea testului de cunoștințe, au fost admişi 156 de bărbaţi, din care 3 bărbați pe locurile etniei rrome și doi pe locurile altor minorităţi şi 14 femei.

Primul candidat admis este din judeţul Galați şi a obţinut 85 de puncte. Ultimii candidaţi admişi au fost departajaţi după media obţinută la examenul de bacalaureat, obţinând toţi 67 de puncte.

Candidaţii declaraţi „admis” se vor prezenta la sediul şcolii în data de 02 februarie a.c. pană la orele 14.00, cursurile urmând să înceapă pe data de 03 februarie 2020.

Din Botoșani, au fost declarați admiși: Florin Grecu- 79 puncte, Ștefan Ichim și Ionuț Claudiu Balan, ambii cu 77 de puncte, Marius Andrei Ursu, Larisa Ioana Ocu, ambii cu 74 de puncte, Alexandru Ionuț Avădănei, cu 73 de puncte, Robert Ionuț Răscuțoi, cu 72 de puncte, Tudor Robert Acsente, cu 71 de puncte, Ionel Săndoi cu 67 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com