Accident în Botoșani produs de un tânăr băut. O persoană, rănită

foto generic

Un tânăr s-a urcat băut la volan și a provocat un accident. Polţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Săveni au fost sesizaţi prin 112 de către un tânăr de 24 de ani din comuna Vlăsineşti, cu privire la faptul ca a fost implicat într-un accident rutier pe raza oraşului Săveni.

În urma deplasării la faţa locului s-a stabilit că tânărul de 24 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Asachi din oraşul Săveni, nu păstrează o distanţă suficientă faţă de autoturismul care rula în faţa sa, condus de un bărbat de 37 de ani, împrejurare în care intră în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 37 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi bărbaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată în cazul tânărului de 24 de ani fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *