FOTO O tânără din Botoșani, convocată pentru a treia oară la naționala României de fotbal feminin

O tânără din Botoșani a fost convocată pentru a treia oară la naționala României de fotbal feminin. Este vorba despre Andreea Pînzariu,  din Darabani, care a fost convocată la naționala U’ 17 a României și va efectua în perioada 25.01-2.02 2020 un stagiu de pregătire centralizat în Antalya. 

Andreea Pînzariu se va pregăti în Turcia pentru Turul de Elită din Ungaria, unde naționala U’ 17 a României își dorește calificarea la Campionatul European de Tineret care va avea loc în perioada 9-22 mai în Suedia. Botoșăneanca a câștigat anul trecut Campionatul Național de Juniori U’ 15 și a fost goalgeterul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, pe care a și câștigat-o cu echipa Școlii Gimnaziale ”Iuliu Hațieganu” din Cluj, potrivit darabaneni.ro. Ulterior eleva a fost recompensată cu o bursă de performanță.

Nici nu-mi doream ceva mai mult. Mă copleșește faptul că e acolo sus, datorită unui cumul de factori. Unul dintre aceștia este profesorul Ovidiu Ștefănucă, datorită căruia oficialii FRF au avut posibilitatea să o remarce pe Andreea la Cupa Tymbark” , a mărturisit, pentru dărăbăneni.ro, Cristian Pînzariu, tatăl sportivei.

Andreea Pînzariu va împlini 15 ani pe 2 februarie și este mezina echipei de pe prima scenă a fotbalului feminin, ”U” Olimpia Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *