Șoferul care a produs accidentul pe Sucevei și a fugit de la locul faptei, reținut de polițiști

Tânărul de 27 de ani din comuna Corni, care a accident vineri, o femeie pe strada Sucevei, a fost dispusă reținut petru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Botoșani.

El este cercetat pentru săvârșirea a patru infracțiuni la regimul rutier, iar în cursul zilei de sâmbătă, acesta va fi prezentat in fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Tânărul a lovit o femeie de 60 de ani, după care a fugit de la locul accidentului.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Botosani, a fost depistat autoturismul implicat în accidentul rutier produs vineri dimineața pe strada Sucevei din municipiul Botoșani.

De asemenea, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corni.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Mai mult, cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influenta alcoolului, pentru documentarea întregii activități infracționale, în vederea dispunerii masurilor legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *