Polițiștii l-au identificat pe șoferul fugar, care a accidentat o femeie pe strada Sucevei. Surpriza pe care au avut-o oamenii legii

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Botosani, a fost depistat autoturismul implicat în accidentul rutier produs vineri dimineața pe strada Sucevei din municipiul Botoșani.

De asemenea, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corni.

Cu ocazia verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Mai mult, cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influenta alcoolului, pentru documentarea întregii activități infracționale, în vederea dispunerii masurilor legale.

Reamintim că un șofer a dat cu mașina peste o femeie de aproximativ 60 de ani, apoi a dat bir cu fugiții. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale.

FOTO & VIDEO Accident pe Sucevei! O femeie a fost lovită de o mașină. Șoferul este căutat de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *