Andreea Bălan, mesaj special pentru soțul ei, botoșăneanul George Burcea, de ziua de naștere

Andreea Bălan și botoșăneanul George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, iar acum sunt alături de fiicele lor în Mauritius și au parte de vacanța pe care și-au dorit-o de mult. Dacă au întâmpinat și câteva probleme departe de țară, astăzi familia Andreei Bălan are un motiv de bucurie, George Burcea își sărbătorește ziua de naștere. 

Andreea Bălan și George Burcea sunt în aceste clipe departe de țară, tocmai în Mauritius acolo unde au parte de o vacanță pe care și-au dorit-o de mult timp, după probleme pe care artista le-a întâmpinat anul trecut. Ajunși în țara străină, aceștia au avut parte de momente de panică cu micuța Clara care a suferit de enterocolită, ajungând la spital de urgență.

Pe 15 ianuarie, după ce toate momente mai puțin plăcute din trecut, Andreea Bălan și întreaga sa familie au avut un motiv de bucurie. George Burcea, soțul Andreei, cel care o susține de fiecare dată în tot ceea ce face, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar artista a avut pentru el un mesaj emoționant. 

”Laa mulți ani soțulee, tăticiuleee????! Să ne traiești 1000 de ani, să fii sanatos, fericit și toate dorințele și visurile să ți se îndeplinească! Te iubim!”, a scris Andreea pe contul său de socializare în dreptul unor fotografii cu soțul și întreaga sa familie. 

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în toamna anului 2019 într-o nuntă de poveste la care au luat parte zeci de invitați. Aceștia au făcut Cununia Civilă cu puțin timp înainte, urmând ca Slujba Religioasă cât și Botezul să fie pe 15 septembrie, într-un cadru de vis la unul dintre cele mai scumpe și luxoase restaurante din Capitală. 

Sursa: Spy News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com