Parcare amenajată pe un teren aflat în paragină pe Bulevardul Mihai Eminescu. Află detalii!

Un teren din municipiul Botoșani, care stă de ani buni în paragină, va fi transformat în parcare. Este vorba de terenul care se află între Stadionul municipal și Bulevardul ”Mihai Eminescu”. 

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, va veni cu un amendament la bugetul municipiului Botoșani, prin care va propune realizarea unei parcări în spațiul respectiv.

De asemenea, viceprimarul va depune un amendament privind realizarea unei parcări și pe strada Aleea Pinului, în zona Școlii 7, și asta din cauza locurilor insuficiente de parcare din municipiul Botoșani.

Vor fi două amendamente care privesc bugetul municipiului Botoșani pentru anul 2020, pentru construirea a două parcări: una pe Aleea Pinului, în zona Școlii 7 și una în dreptul Stadionului municipal, între stadion și Bulevardul Mihai Eminescu, acolo unde am făcut un schimb de terenuri și am devenit proprietari pe o suprafață de teren pe care acum sunt parcate mașini, dar pe care intenționăm să o amenajăm pentru ca locurile să fie scoase la licitație”, a declarat Cosmin Andrei.

Cele două amendamente vor fi supuse spre aprobare în ședința de Consiliu Local în momentul în care se va vota bugetul pe 2020.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *