Bloc cu două etaje și spații comerciale pe Bulevardul Mihai Eminescu

Doi oameni de afaceri din Botoșani vor realiza un proiect imobiliar care va înfrumuseța un loc de pe Bulevardul Mihai Eminescu, aflat de mult timp în paragină.

Este vorba de Sebastian Axinte și Ionuț Maistruc, care vor să reabiliteze clădirea monument unde a funcționat fostul restaurant Armonia și să construiască un bloc cu demisol, parter, două etaje și mansardă, iar parterul ar urma să fie conceput cu spații comerciale. 

Potrivit PUZ depus la Primăria Botoșani, blocul de locuințe va avea acces pietonal și auto separat, care se va realiza din str. Armoniei.
Subsolul existent va asigura realizarea demisolului clădirii, care va desemna ca parcaj subteran la un demisol ventilat natural pentru 14 autoturisme.
Parterul va avea funcțiune comerciala, prestări servicii și alimentație publică. Clădirea monument care va domina funcțiunea, fiind reabilitată și făcând punctul de atracție al funcțiunilor propuse. Podul clădirii va fi folosit ca funcțiune adiacentă parterului (sală de conferințe, birouri sau salon de înfrumusețare).
Etajele 1, 2 și mansardă vor funcționa ca apartamente care vor avea accesul auto și pietonal din strada Armoniei. Vor fi realizate 11 apartamente cu unu și patru camere și spații verzi. 

One thought on “Bloc cu două etaje și spații comerciale pe Bulevardul Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *