FOTO El este botoșăneanul mort în accidentul de la Stăuceni. Peste câteva zile urma să își sărbătorească ziua de naștere

Botoșăneanul de 35 de ani, care a murit în noaptea de miercuri spre joi, în accidentul de la Stăuceni se numește Mihail Lupu și este din Unțeni. Bărbatul a fost lovit, miercuri seară, de o mașină pe drumul național DN 29 D, la intrarea în Stăuceni.

Victima, care este din Unțeni, se angajase în traversarea drumului național printr-un loc nepermis și fără să se asigure. În acel moment, ea a fost surprinsă de un Volkswagen condus de un tânăr de 25 de ani.

Șoferul nu l-a observat la timp și nu a mai putut să îl evite, trecând efectiv peste acesta. Găsit în stare de consiență, bărbatul de 34 de ani a fost preluat de un echipaj de ambulanță SMURD de terapie intensivă.

Botoșăneanul a fost resuscitat la fața locului, dar și la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, însă nu a putut fi salvat. 

Dragul meu frate ne-ai lăsat pe toți cu o durere imensa in suflet ,ai fost un frate bun pt noi și ne-ai respectat pe toți îmi pare foarte rău și mă doare că ai plecat prea devreme și ne-ai lăsat dar numai Dumnezeu știe planul de ce te-a luat la el.Dumnezeu sa te erte fratele meu”, este mesajul transmis de o soră de-a bărbatului.

O nouă tragedie pe drumurile din Botoșani! Un tânăr a murit după ce a fost călcat de mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *